Hvem er Stian?

Stian A. Giltvedt, seneste ’83–modell, fra Oslo som frilanser i egen enkeltmannsforetak. Glad i sin Mac og iPhone 4. Aktiv tvitrer på Twitter.

I fritiden liker Stian å høre på musikk, dra på konsert, spille video/data- spill, se på film, dra på kino, dra ut på reise, kjøre snowboard/longboard og ikke minst treffe venner og være sosial.

Fotografering er en stor del av Stian som har vært heldig som har vokst opp med sin far som har tatt med Stian som liten i fotorom og mørkerom. Siden da har Stian fotografert både analogt med en av pappas kamera og i dag er stolt eier av Canon EOS 5D Mark II.

I tillegg er Stian aktiv verv i en fantatisk styre ved SAFT, Sosial Akademisk Forening for Tegnspråkbrukere som leder, der han hjelper til med å planlegge/arrangere treff og hjelper til med det tekniske ved nettside, Facebook og Twitter.

For de som er nysgjerrig på hva jeg har studert, etter VGS; Design Instituttet i Oslo ’04–’05, Westerdals School of Communication Grafisk Design i Oslo ’05–’07, Ål Folkehøyskole i Ål/Hallingdal ’07–’08 og Hyper Island Digital Media i Sverige ’08–’10. Tidligere jobbet hos Miksmaster AS i en periode i 2011.

Hva er hverdagen min uten spenning og interesse?