Innkjøp MacAlly PHR-250CC

Skaffet meg en kabinett til 2.5″ harddisk som brukes til ekstern harddisk. Tidligere i år var jeg nødt til å kjøpe nytt 2.5″ harddisk til 60 GiB når den orginale disken i min forrige PowerBook maskin takket for seg. Fikk brukt den nye disken til mideltidlig disk til jeg får oppgradert PowerBook som jeg fikk før sommeren og hadde planer for å gjøre den om til ekstern harddisk når tiden kom. Nå er saken gjort og jeg har ikke formatert disken ennå, så jeg kan forsatt kjøre Mac OS X direkte fra eksterne disken via FireWire. I det minste har jeg gjort i stand den gamle PowerBook maskinen klar til å levere. Har drøyet det lenge nok inntil nå.

MacAlly PHR-250CC kjøpte jeg hos Officeline for 494,- uten studentrabatt. Synes kabinetten til den prisen er rimelig grunsig i forhold til de fleste jeg har sett på.

Hvorfor jeg synes det er billig?

  • Solid alumilium
  • 2 stk 6-pin FireWire / dual daisy chain
  • 1 stk USB2.0 type mini B
  • 1 stk D.C strømkontakt
  • 1 stk FireWire kabel 6-pin
  • 1 stk USB2.0 kabel type mini B/type A
  • 1 stk strømkabel D.C kontakt/USB type A
  • Lærlomme til å oppbevare eksterne harddisken

Største fordelen med dette er at jeg ikke trenger å bruke ekstra strømforsyning i det hele tatt. Får nok strøm fra både FireWire og USB2.0 til å bruke disken. Hvis jeg skulle bruke disken på en eldre maskin som verken har FireWire og USB2.0, men har bare USB1.0, så kan jeg bruke bare en enkel kabel til å koble til en ekstra USB kontakt for å få nok strøm. Naturligvis også at jeg har friheten til å koble til en annen ekstern harddisk med hjelp daisy chain gir mulighet til å koble flere enheter i ledd som kan koble nesten uendelig som eksterne harddisker. Også kan man koble til andre enheter uten daisy chain støtte. Tillegg er den viftefri og det eneste støyen du hører er når disken er aktiv.

Skulle du ha behov for å ha liten ekstern harddisk til din 2.5″ harddisk for opptil 100 GiB? Da anbefaler jeg MacAlly PHR-250CC i det varmeste.

Mac:Upgrades Schwarztech

MacAlly PHR-250CC - Kabinett & lomma Kabinett & lomma

MacAlly PHR-250CC - Innpakket Innpakket

MacAlly PHR-250CC - Fronten Fronten

MacAlly PHR-250CC - Kontakter Kontakter