Funcom på onsdagsforedrag hos Westerdals!

I dag trodde jeg at det skulle bli en litt kjedelig dag på skolen, men neida. Når jeg først kom inn på skolen så jeg fort en spennende plakat ved siden av respisjonen og ble veldig nysgjerrig. Måtte selvsagt sjekke hva som sto der. Det kunne vært enten påmelding til noe, kjeft for at vi slurver (?), mistet/funnet mobil eller hva det måtte være, men dette viser seg til å være annonsering av forelesning. Hvem? Jo, nemlig Funcom!

FUNCOM kommer og holder foredrag om spilldesign ONSDAG 8/3 kl 15.00 i Basenget, dette er fioredragsholdere som er ranket til noen av verdens beste spill designere sjekk ut http://www.anarchy-online.com kom og hør!!!

Det er bare en ting å si; Jeg GLEDER meg!

Oppdatering – 18. Mars: Beklager den store forsinkelsen. Jeg ble litt skuffet over forelesningen. Ble stort sett bare litt reklame og litt informasjon om Funcom og spill.

Funcom presentasjon Gjest presenterer sin arbeidsplass og forteller litt om Funcom.

Dreamfall trailer Funcom viser fra traileren fra Dreamfall, norsk tittel Drømmefall, som kommer snart på PC og Xbox. Her poengterte han par ganger at det er realtime grafikk i traileren.

Men jeg må fortelle noe morsomt: Før fyren fra Funcom kom, så var det noen studenter som spurte meg om når jeg skulle begynne med forelesningen. Begynte å lure litt på hvorfor de trodde jeg var fra Funcom og fant ut at jeg rotet noe fælt oppi sekken for å finne fram mikrofon som jeg egentlig trenger for å høre hva forelesere har å si. De studentene trodde mikrofinen var tilpasset for anlegget i forelesningsalen. Hehe…