Innkjøp av GP2X

For litt over 1 uke siden tok jeg endelig sjansen til å bestille GP2X.

I bestillingen har jeg blant annet bestilt: – GP2X (Doh! Selvsagt) – TV-Out cable – Screen protector – Scandisc 2 GB

Fredag 10. Mars 13:20 – La inn bestilling av GP2X og fikk bekreftelse. Mandag 13. Mars 13:00 – Fikk rapport om bestillingen ble sendt i posten. Mandag 20. Mars 16:45 – Posten fant endelig veien hjem!

Nettopp det har tatt 7 dager å få bestillingen fra Hong-Kong og helt hjem til meg! Ble overrasket over at det tok bare en uke fra å sende fra Hong-Kong over hit. Har selv bestilt noe tidligere, men det tok mer enn 2 uker og det var noe småtterier.

Men hva er GP2X da?! Jo, svaret får du når du velger å klikke på overskriften. Kort fortalt om hva GP2X er for noe. Det er en en liten håndholdt spillemaskin som er lagd av Game Park og tar ikke akkurat opp konkurransen mot Sony og Nintendo. Ikke ennå hvertfall.

Det som skiller seg spesielt fra GP2X i forhold til Nintendo DS og PSP er blant annet at den har Linux installert, spill i SD kort og ikke minst muligheter til å koble til TV. Jepp det stemmer, GP2X kan kobles til TV og spille i full oppløsning. Blir mer enn håndtholdt spillemaskin, så det blir nok vanskelig å legge fra meg.

Av spill til GP2X er det egentlig ikke vanskelig sak å få tak i. De er lett å få tak i på nett både på websider og fildelinger. Spillene blir lagret i SD kort via data og vips, så har man masse spill liggende som jeg kan velge mellom. Det kan være alt fra kommersielt, arbabonware, freeware, homebrew og emulator spill.

I tillegg kan GP2X vise fram fotografier, spille av film, spille av musikk og brukes som ebooks. Det kan sikkert brukes til flere artige ting.

Snadder i GP2X pakken Snadder i GP2X pakken

Jeg kommer tilbake med mer informasjon og vudering av maskinen når jeg har hatt maskinen en stund. I mellomtiden kan du kikke litt på GP2X sin offisielle webside som ser ut til å nettopp oppdatert.