Knust PowerBook skjerm

En av de jeg fryktet mest av ved PowerBooken min har skjedd i dag! Utrolig surt at det skjer når jeg er i en periode hvor PowerBook er viktig verktøy i utdannelsen min!

Skjermen på PowerBooken min ble knust etter at jeg klarte å falle bakover på glatt bakke. Det skjedde i dag morgens rett utenfor OsloCity når jeg skulle rekke bussen før det kjørte videre. Jeg tok været litt for gitt spesielt i byen fordi jeg merket været var mildere enn hjemme. I det tidspunktet jeg løp så observerte jeg ikke at det var is på bakken mellom OsloCity hovedinngangen og helt ned til bussholdeplassen. Det var stor overflate med is og totalt sammenlagt var det 6-7 meter med is helt til fortauet! Før jeg visse ordet av det så skled jeg på is og falt bakover. Landet like ved en støyle som jeg i verste fall kunne truffet fremover istedet for bakover.

Det endte opp med at jeg mistet bussen. Det utrolige var at bussen lukket dørene rett etter jeg falt og det var forsatt rødt lykt, men buss sjåføren kjørte selvsagt noe meter videre for å vente på grønt lys. Selv om jeg gikk ved bussen for å komme til hovedinngangen og banket på når det forsatt var rødt, men sjåføren pekte på lykten og kjørte.

Gikk mot bussholdeplassen og tok fram vesken til PowerBook for å sjekke om det var i orden fordi jeg merket at jeg falt stygt og hardt. Da så jeg det jeg fryktet det som skjedde med maskinen, knust skjerm!

Ødelagt PowerBook skjerm

Ødelagt PowerBook skjerm

I mellomtiden får jeg lånt ekstern skjerm på skolen og bruker det som mideltidlig løsning til jeg får bestilt nytt MacBook Pro som sannsynligvis får kommer i modeller mot slutten av februar.

Kommer tilbake med oppdateringer og flere bilder.

 • http://www.ronny-andre.no Ronny-André

  Åh, det så deprimerende ut. Jeg holdt på å gå på snørra i dag morges med MacBook Pro’en bak i sekken i dag. Sånne bilder og historier som dette skremmer meg! :(

 • Tailzo

  Dritkjipt når slikt skjer. Men bra du har en midlertidlig løsning =)

 • Karl-Peder

  Huff.. Sånt er bare fælt… Men på den lyse siden fikk du en god unnskyldning for å kjøpe en MacBook Pro, da.. ;)

 • Anders

  Kondolerer, høres ut som du tar 54 bussen.

 • Pingback: Stian A. Giltvedt » Stian, lei blogging?

 • Kris

  Jeg har et problem. Jeg klarte å miste 1 1/2 cola på den bærbare maskinen. Ingen brus rant ut eller noe, men den knuste skjermen. Jeg vil si at det er HELT likt som det over. Maskinen var mine foreldre sine og pcen kostet vel ca 9000 kr – noe jeg egentlig ikke har råd til å erstatte.

  Vet dere om det går an å få fikset dette på noen måte? Bytte ut bare skjermen eller no sånt? Folk jeg snakker med sier det er det dyreste osv. Men jeg vil gjerne høre litt her.. Det MÅ kunne gå an å bare bytte ut skjermen uten at det koster altfor mye. Send meg en mail eller bare svar her.

  • Kris
 • Pingback: Skal det bli en digital bilderamme av gammel 15 tommer PowerBook? - Stian A. Giltvedt