Aprilspøk jeg skulle ønske var sanne

Hvert år så er det en spesiell dato som alle blir utsatt for spøk. Enten om det er frekt, morsomt, latterlig eller skuffende når man vet at man ble narret. Det er nemlig dagen i dag som 1. April! Noen ganger kan spøkene være god for å være sant, men ytters sjelden er sann. Om man fikk 3 ønsker slikt man får i eventyrene så er det enkelte spøk jeg faktisk ønsker det skulle vært sanne og her er en par utvalgte:

  1. “Uppgradera Wii-grafiken”GameReactor SE
  2. Dette må være definitivt dårlig spøk for de som fokuserer på grafikk i spill. Jeg bryr meg egentlig fint lite grafikk og setter mer pris på gameplay og det gjør Nintendo perfekt med Wii maskinen. Mener faktisk at grafikken Wii klarer å levere faktisk holder mål, men sier vel ikke nei takk til mer grafikk om det får Capcom til å ombestemme seg til å lansere Resident Evil 5 til Wii også. Med mindre om det kunne inkluderes i nyere Wii maskinene innvendig enn en ekstra boks utenfor Wii boksen.
  3. “Regjeringen kaster ut Microsoft, Innfører OpenOffice”ITpro
  4. Det er ingen hemmelighet at regjeringen vil melke penger ut av alt mulig. Personlig synes jeg OpenOffice er bedre alternativ, selv om jeg bruker NeoOffice på Macen min, enn Microsoft Office pakken. Tanken er at det skal være mulig å kunne lese dokumentene problemfritt i hvilken som helst plattform. Microsoft fokuserer bare på seg selv med unntak at de også leverer Office på Mac, men det er likevel ikke nok.
  5. “Søker betatestere til speilreflekskameraer”Akam.no
  6. Jeg er glad i å fotografere så jeg ville gjerne hatt en svær samling av kamera til forskjellige bruk. Spesielt vil jeg ha flere objektiver selv om det er flere kamerahus som produseres.

Ellers er det andre ting som ville vært kjekt om det var sant:

Har du kommet over noe aprilsnarr eller ble utsatt for spøk du ønsker at det var sant så fortell!