Stian, lei blogging?

Bloggen min har ikke vært oppdatert siden mai/juni og fram til nå. Må innrømme at jeg har vært utrolig slapp i det siste og har ikke fulgt opp bloggingen og andre ting. Nå oppsummerer jeg litt hva som har skjedd siden sist.

Reiset til New York

Jeg opprettet faktisk enda en blogg side hvor jeg skriver om mine reiser og jeg åpnet siden med New York reisen. Les i reiser bloggen min og les hvordan jeg hadde det i New York på reiser.giltvedt.net. Har naturligvis tatt masse bilder og lagt inn mange så det blir ikke kjedelig å lese. For øyeblikkelig er det bare New York jeg har vært på reise siden (reiser)bloggen ble opprettet. Pr øyeblikk skal jeg reise til Cuba i 2008 og da vil (reiser)bloggen min bli oppdatert. Skulle jeg plustelig reise før Cubaturen så kommer jeg også til å skrive om det.

Finne meg igjen på Ål folkehøyskole

Etter å ha gått på Westerdals School of Communication Grafisk Design i 2 år så har jeg ikke kommet meg videre til tredje året. Det krevde egen opptaksprøve for å være blant de 15 heldige og jeg var ikke blant de. Istedet har jeg søkt meg inn på folkehøyskole endte opp i Ål folkehøyskole som ligger i Buskerud/Hallingdal/Ål som er ca 4 timer kjøretur fra Oslo.

Jeg stortrivers på Ål folkehøyskole og har det bra. Merker at jeg hadde behov for friår etter å ha sittet på skolebenken lenge og har selvsagt allerede vært skolelei lenge. Går nå på datalinje i Ål folkehøyskole og gjør hva jeg vil med datatimene. Kunne naturligvis velge noe annet, men det var ikke noe å velge som fotball-linje, studieforbredelse og data. Ingen av de førstenevnte var noe for meg eller ikke var aktuelt så det ble naturligvis data.

Her er stedet, miljøet, naturen og ikke minst folk fantatisk. Selv om det ligger 4 timer unna Oslo så har jeg ikke noe problemer med å finne på noe å gjøre. Det er heller ikke noe problem å dra ut på “byen” for å feste litt, men det er ikke så mange steder å velge mellom så det er noe ulemper i fordelene.

I det siste har jeg fått positive kommentarer fra folk som mener at jeg faktisk har blitt smalere siden skolestart. Det er logisk nok siden jeg er mer aktiv og ikke minst trener oftere. Her har man jo egen svømmehall, gymsal og treningsrom så jeg har vært flink til å bruke muligheten godt. Også har mat og drikke veldig mye å si om vekt og trening. Her får jeg frokost kl 8 og lager lunsj til kl 11, middag kl 14:30 (?!) og kveldsmat kl 18:30. Kroppen får nå kontroll over forbrenningen og det hjelper meg mye i tillegg til trening. Blir spennende å se hvordan det utvikler seg til våren.

Handlet noe nytt siden sist?

Har skaffet meg par nye ting siden sist. Det ble en ny mobiltelefon som Sony Ericsson K810i etter en periode med joystick problemer på K750i. Egentlig er jeg mest interessert i den mest omtalte mobiltelefonen, iPhone.

Like før jeg reiset til New York fikk jeg kjøpt en billig brukt laptop som 12″ PowerBook. Bokstavelig talt hadde jeg “ikke” latop lengre etter at jeg var uheldig med min 15″ PowerBook. Det er utrolig deilig å ha en lite laptop og det hender at folk fester blikket sitt når jeg plukker opp maskinen. Fleste som ser maskinen min kommenterer hvor fin den er og spesielt om hvor liten den er.

Når jeg var på shoppeturen i New York så jeg hvor mye penger jeg kunne spare på å kjøpe Wii tilbehør i USA enn her hjemme i Norge. Jeg handlet 2 Wiimote og 2 Nunchuck og har nå komplett Wii sett. Tillegg har jeg kjøpt en del Nintendo spill i det siste som Mario vs. Donkey Kong 2 (DS), Mario Hopps 3-on-3 (DS kjøpt i NY), Planet Puzzle League (DS kjøpt i NY), The Legend of Zelda: Phatom Hourglass (DS), Tetris DS (DS), Mario Strikers Charged Football (Wii), Table Tennis (Wii), Super Paper Mario (Wii), Metroid Prime 3: Corruption (Wii) og Resident Evil 4: Wii Edition (Wii).

Hva skjer videre ut året og 2008?

Nå som jeg har tatt meg friår på Ål fhs så har jeg mer tid til å gjøre det jeg ønsker. Det er spesielt en ting jeg kommer til å få gjennomført her på Ål fhs og det er å arrangere seminar for D2D prosjektet mitt. Mideltidlig er det planlagt å ha seminaret rundt månedskiftet januar / februar og det vil bli holdt en helg fra fredag til søndag. Jeg jobber forsatt med planleggingen av seminaret og mer informasjon vil komme snart. Det vil bli annonsert i DøvesTidsskrift og Deafnet.no, så følg med!

Ellers kommer jeg til å gjøre en del endringer på giltvedt.net domenet mitt så det vil nok bli mer med liv i bloggen. Forhåpenvis…

PS: Ønskelisten min vil garantert dukke opp snart, hehe…