Canon PowerShot G9 & Canon Speedlite 430EX

I juleferien gikk jeg i anskaffelse av Canon PowerShot G9. Fikk gavekort på 1.000 kr av mine foreldre i julegave og kunne bruke det på Fotovideo. Valget lå mellom Canon PowerShot G9 eller Canon Speedlight 430EX.

Det tok ikke så lang tid før jeg gikk for PowerShot G9 fremfor Speedlight 430EX. For litt over 1 uke siden la jeg ut bilde av meg med nye kamera som fleste sikkert har fått med seg. Jeg ventet forsatt på penger for fotojobben(e) jeg gjorde for Døves Tidsskrift i november- og desember- nummeret og for pengene ville jeg bruke til Speedlight 430EX.

I forrige uke mottok jeg penger for fotojobbene og bestilte umiddelbart Speedlight 430EX gjennom Fotovideo.no. I dag har blitsen kommet på posten!

Allerede før jeg bestilte blitsen så hadde jeg bestilt veske, Canon SC-DC55A, til min PowerShot G9 og det har ennå ikke kommet. Begynner å bli litt utålmodig og vil gjerne ha det til kamera mitt fort som mulig for å beskytte det godt. Kommer tilbake til det når jeg endelig får det i mine hender.

Canon PowerShot G9 & Canon Speedlight 430EX