Brev fra Hyper Island

I postkassa hjemme har det kommet et brev fra Blekinge Tekniska Högskolan, BTH, som er en del av Hyper Island. Der sto det:

Välkommen till Hyper Island! Du har blivit antagen till testdagarna (steg 2 av 2 i urvalsprocessen) för Hyper Island, Digitala Medier, 90 KY-poäng. Du skall bekräfta din plats för testdeltagande senast måndagen den 27:e juni. Har du ej bekräftat din plats senast detta datum, ersätts din plats av annan sökande. …

Det er jo helt utrolig å bli valgt ut til andre oppraksprøve hos Hyper Island. Dessuten takker jeg nei siden jeg har allerede sikret plass hos Westerdals Grafisk Design i de to neste årende.

Jeg søkte på Hyper Island mest på grunn av at jeg ble nervøs av å vente på svar fra Westerdals om jeg kommer videre på intervju eller ei. Mye foregikk i hodet mitt og oftest var jeg ganske sikker og noen ganger ble jeg veldig fortvilet. Hvem merker ikke sånt i slike forhold? Men nå er det slikt at jeg har sikret meg plass og har vært på fest med andre nye WGD studenter og studentene fra siste kull, så jeg er ganske sikker og med god samvittighet takke nei til Hyper Island.

Og en annen ting; Det passer dårlig å dra til Hyper Island andre opptaksprøve når det er i andre uka i sommejobben min som jeg skal begynne den 27. Juni.