Spillemaskiner som hobby

Svært mange tilber forsatt gamle spillemaskiner og spill fra 70-80 tallet, og mener at selv om dagens teknologi og de utrolige kule 3D grafikkene som finnes kan ikke overgå gamle spillmaskiner. For mange er det både samle objekt, minne eller rett og slett bare spillemaskin som gjelder.

Jeg hadde alltid trodd at det var mange som gjerne hadde mellom 5 og 8 spillemaskiner som museumgjenstand, og i tillegg har rundt 20 – 40 spill pr maskin. Er du en av de og kjenner deg igjen? Det er jo spesielt sats å eie noe slikt og det ønsker jeg også å gjøre, men så hardcore gamer er jeg ikke.

Jeg eier egentlig bare:

  • Nintendo Game & Watch Donkey Kong
  • Nintendo Game & Watch Mario Bros
  • Nintendo Entraiment System
  • Nintendo Game Boy Advance
  • Nintendo GameCube
  • Sega Game Gear

Forresten hardcore? Denne fyren er totalt hardcore! Hvis du tror jeg er litt dum til å påstå det med bare den bildet av veggen med motiv fra Super Mario Bros og en benk med NES? Da må du tro om igjen og seriøs ta fatt i scrollen og se nedover!