Opera Software AS fjerner reklame!

20 September fylte Opera Software AS 10 års jublieum og kjørte et kampanje hvor de delte ut gratis lisenskode og man kunne chatte med utviklere bak Opera.

Opera har vært gratis til bruk mot reklame som var synlig på toppen av vinduet og kunne vise 2 forskjellige reklamer, en i vanlige banner og tekstreklame levert av Google. Ønsket man å fjerne reklame kunne man kjøpe lisens og i samme slengen får man gratis support.

Gratis Opera

I dag er det slutt med reklame på nyeste Opera 8.50!

Mange har sagt at det eneste negative med Opera er at det er inkludert reklame og har vært litt vanskelig å få overtalt til å prøve Opera når de er fast bestemt for å bruke MSIE eller FireFox. Snart kan man kanskje begynne å se større utvikling av markedsandel av antall bruker av Opera i forhold til FireFox og MSIE i desktop miljøet. Opera har sterk marked innen håndholdte enheter med sine små applikasjoner både for enkle og proffe mobiltelefoner eller PDA. Når det gjelder support som jeg nevnte tidligere, så vil det koste penger uansett for nyere versjoner. Hvorfor skal man ringe til support når Opera Community har svær god forum med mange flinke og hjelpsomme folk?

Har du ikke prøvd Opera og sitter forsatt med MSIE eller allerede bruker FireFox? Da vil jeg anbefale deg sterk å prøve Opera og du trenger ikke å bekryme deg over hvilket plattform eller språk du er avhengig av. Opera er nemlig tilgjengelig for Windows, Mac, Linux, FreeBSD, Solaris, OS/2 og QNX og ikke minst støtter 28 språk!

Last ned Opera