K750i er bestilt [Oppdatert]

Helt siden 2003 har jeg hatt min Sony Ericsson T610. Den er min fjerde mobiltelefon og den første Sony Ericsson mobilen jeg har. Nå er det egentlig god stund siden da T610 begynte med å slite litt med joysticken og siden da har det gått litt opp og ned med joysticken. Det er ikke noe nytt at joysticken på T610 mobiler sliter. Også de andre eldre modeller.

I de siste ukene har jeg tittet litt på en del omtaler, kritikk, kommentarer og ikke minst sjekket priser på de fleste steder, så har jeg endelig bestilt Sony Ericsson K750i. Valget lå naturligvis mellom to modeller fra Sony Ericsson W800i og K750i. Grunnen til at jeg valgte å kjøpe K750i var at den fikk gode kritikk og ikke minst kåret til beste mobilfoto, siden liker jeg spesielt å fotografere og mobilen begynner å bli bra med bilder. Noen har frarådet meg å kjøpe K750i og heller kjøper W800i, hvorfor? Jo, det var mest pga Walkman merket på W800i (les: musikk). Bryr meg ikke om at mobiltelefonen skal spille av musikk. Skal jeg høre på musikk, så er det iPod som er tingen.

Nå er det bare å vente på mobilen min kommer fram på posten. Gleder meg virkelig til å skifte mobilen min.

Oppdatering

Produkttype: SERVICEPAKKE Vekt: 0,7 kg Volum: 6,73 dm3 (22 x 18 x 17 cm3) 04.10.05 06.58 INNLEVERT POSTTERMINAL 0024 OSLO 05.10.05 08.13 ANKOMMET POSTKONTOR 0620 OSLO COOP MEGA BØLER

Endelig har jeg fått Sony Ericsson K750i i mine hender! Akkurat nå har den stått på ladning siden 12:40 og jeg venter forsatt spent for å få den slått på. Også er det med å lade opp elektroniske ting for første gangen som er anbefalt minst 12 timer ladning, gjerne 24 timer. Hvertfall for første gangen og andre gangen.

Det er en par ting jeg ble en smule overrasket over når jeg åpnet pakken og fant handsfree og USB kabel. Jeg trodde at begge ustyrene måtte kjøpes hver for seg, men nei det var inkludert på kjøpet så det ble en ekstra pluss for min del. Logisk nok er mobilen til stand å kunne spille av musikk og høre på radio og i tillegg har egen minnekort, så det er naturlig at de ble med.

Snart blir det snapshot bilder som jeg kommer til å publisere her.

Teknisk opplysning

Nå har jeg brukt en del tid på å bli kjent med K750i og har oppdraget at jeg ikke fikk overført kontaktlista min fra Mac til K750i. Først kunne iSync ikke finne mobilen, men på et eller en annen vis fikk jeg ikonen av mobilen selv om iSync ikke verken overføre eller finne mobilen.

Etter å ha søkt litt rundt på nett og i Mac1 forumet fant jeg ut at det var flere som satt med samme problemet og noen med andre typer problemer. Og litt googling fant jeg en side som var detaljert beskrevet med viss inngrep av *.plist filer slikt iSync endelig kan finne K750i. Jeg tok selvfølgelig utfordringen for å få det til å fungere og måtte godkjenne forandringer som administrator. Og neste øyeblikk da jeg startet iSync så fant den mobilen med det samme og begynte med overføringen. Fantatisk! Ikke at jeg måtte knote litt for å få det til, men at OS X er basert på Open Source!

Ellers tusen takk til forfatteren som skrev et godt detaljert forklaring og veiledning til hvordan man gjør det.