Min hemmelige prosjekt ikke lenger hemmelig

Jeg har gleden av å presentere det hemmelige prosjektet mitt som jeg har jobbet med i nesten over 1 år. Egentlig begynte jeg for godt over 2 år siden. Det var på ingen måte et prosjekt da når det meste var stort sett løse idéer. For over 1 år siden ble jeg kontaktet av en eldre venn av meg som var, og er forsatt, ivrig etter å starte med en spennende prosjekt. Han ønsket å danne et prosjekt sammen med meg og akkurat da satt alle mine idéer sammen som et puslespill til et helt prosjekt. I stedet for mange små prosjekter så synes jeg at idéen hans var så god at dette passet godt inn i prosjektet som er liten del, men like viktig.

Siden da har jeg opprettet et lukket forum og har håndplukket en del personer som jeg mente kunne bidra. Der har det vært en del diskusjon og forslag til forbedring. Også i tillegg har jeg greid å arrangere møte med de mest aktive fra forumet. I mellomtiden har prosjektet også fått en partner, Oslo Døveforening, som både bidrar til prosjektet med å låne lokal og webplass.

Og det største hittil som har skjedd med prosjektet var når jeg og 3 andre prosjektmedlemmer var på møte hos Norges Døveforbund. Der gjorde jeg visjonen bak konseptet kjent for NDF og forklarte hvordan det vil påvirke døve brukere i fremtiden, både på nettet og i samfunnet. De stilte seg positiv til prosjektet og ønsket å høre mer fra oss på et senere tidspunkt og anbefalte å sende inn en artikkel til Døves Tidskrift for å gjøre prosjektet mer kjent.

I dag, den 15. Januar, har jeg sendt inn artikkelen til Døves Tidskrift. Den kommer i februar utgaven, og samtidig åpner både nyhetsiden og forumet! Nå kan man endelig få innblikk av hva prosjektet går ut på og hva som skjer. I tillegg har jeg utvidet forumet for nye medlemmer.

Les hele artikkelen jeg har sendt inn til Døves Tidskrift som kommer i februar nummeret.

Les hele artikkelen jeg har sendt inn til Døves Tidskrift som kommer i februar nummeret.

Velbekommen!