Mamma, lykkelig nybakt MacBook eier

I dag er min kjære mor blitt offisielt Mac bruker med sin aller første MacBook. Faktisk er det hennes første datamaskin som er kun hennes. Mamma har i over 2 år sagt at hun ønsker seg en bærebar maskin, men sier hele tiden at det kan vente til sommer, høst, vinter, våren osv. Vi ble etterhvert lei av å høre at det ikke er så viktig for henne å ha en bærebar maskin. Inntil rundt midten av august, uker før bursdagsfeiringen, begynte pappa, søster og jeg å diskutere om å kjøpe noe stort til Mamma. Alle var enig at det måtte bli en MacBook til mamma.

Jeg var innom Eplehuset den 23. august og var forbedret til å kjøpe MacBook og ta med det hjem, men dessverre hadde de ingen MacBook maskiner på lager og jeg var nødt til å legge inn bestilling. Samme dagen fikk jeg vite at Apple slet, og sliter forsatt, med å produsere nok MacBook maskiner fordi det er så stor etterspørsel i hele verden.

Fredag den 25. august hadde vi bursdagsfest for mamma sammen med familien. Vi hadde ennå ikke fått MacBook å gi, men jeg lagde en gavekort på A3 ark (Se illustrasjonen under). Det er ikke det samme å overraske mamma med en MacBook og mamma måtte forsatt vente enda en stund til. For å oppleve gleden av å åpne eksen og få lukte på den ferske MacBook maskinen.

Gavekortet mamma fikk

I dag morgens, torsdag 28. sept, vibrerte det i mobilen min og jeg undret på hva som dukker opp. Det var en SMS som lød slikt:

Hei! Nu har din MacBook kommit. 🙂 …

Like etter ringte jeg opp til mamma på jobb og fortalte at den etterlengtet MacBook maskinen hennes er endelig kommet og kan hentes.

Nå som MacBook er endelig i huset så er Mamma innstilt å lære seg noe nytt. Mamma har sagt at hun vil sette ned sammen med meg og lære seg å bruke OS X og iLife pakken. Med MacBook kommer hun til å bruke mest tid til å organisere fotografiene, sjekke e-mail, surfe på nett, ringe til min søster på Skype og hverdagslige oppgaver.

MacBook maskinen er nå den tredje Mac maskinen i familien og nå gjenstår det å få pappa til å switche.