Venting av MacBook Pro 17"

Apple sier at det er ennå 1 dag igjen før jeg får MacBook Pro Så har TNT hatt ansvaret for pakken når det ankom i Norge. Nå har faktisk Posten pakken min og skal komme i løpet av i dag.

Oppdateringer:

Endelig kan jeg hente maskinen! Rambrikkene er viss på vei, men får nok det imorgen

Onsdag 26. Mars: Siden 19. Mars har pakken fra TNT stått stille i Drammen og det tyder på at det har tatt påskeferie. Likevel var jeg litt utålmodig så jeg tok kontakt med TNT pr e-mail og det viser seg at der har det overlevert pakken videre til Posten. TNT kunne fortelle meg gode nyheten at maskinen min kommer idag! IDAG!!! Håper RAM brikkene også kommer i dag.

Tirsdag 25. Mars: Ikke noe nytt i forbindelse med sending av maskinen siden 19. Mars, men jeg handlet inn ting til maskinen min. Kingston 4 GB RAM, Logitech Laser Travel Mouse og en silikon beskyttelse for tasturet til MacBook Pro.

Mandag 24. Mars: Vil takke Onkel Petter som har vært så snill og har latt meg overta Cumpler i imitert skinn til 17″ maskinen! Ennå er det par dager til jeg får maskinen. Tusen takk Onkel Petter!

Søndag 16. Mars: I dag ankom maskinen min til Oslo! Imorgen, mandag, skal jeg ringe og be de å endre leveringsadresse nå som jeg er hjemme i Oslo i påskeferien. Hvertfall om de greier å levere på dagen enten på mandag eller tirsdag. Oppdateringer: Ringte i dag morgens, mandag 17. Mars, og spurte etter pakken hos TNT. Fikk vite at de hadde allerede levert det videre til Posten siden TNT ikke får levert i Hallingdal området. Kanskje like greit?

Lørdag 15. Mars: La ikke merke til at maskinen min allerede er sendt til Arnhem Hub igår. Det er nok en lager eller ligende som frakter pakker. Arnhem ligger i Nederland så det tar nok en uke til, men må regne med det vil bli stående over helga og kanskje blir sendt videre på mandag og/eller tirsdag før påskeferien.

Maskinen er endelig sendt!

Tirsdag 11. Mars: Kl 10:02 i dag morgens tikket det inn mail og fikk beskjed at maskinen min er sendt og vil seinest komme fram den 25. Mars! Er samme dagen jeg skal komme tilbake til Ål etter påskeferie så jeg må se an om det kommer fram problemfritt.

MacBook Pro 17

Mandag 10. Mars: Nå er Min MacBook endelig bygget opp og er klar til å sendes! Bestilte maskinen tirsdag den 4. Mars og det tok 6 dager før det var klar. Nå er det bare å vente på å se når statusen endrer til “Sendt fra lagret”. Må få bestilt en veske til maskinen så jeg har grei måte å frakte med maskinen i.

Tirsdag 4. Mars: Nå har jeg lagt inn bestilling av BTO MacBook Pro 17″ med hi-res skjerm.

Widgets som illustrert, “Delivery Status” er en kjempekjekt widgets som sporer sendinger fra/for mange forskjellige leverandører. Støtter også norske sporingsnumre.