Plustelig tilbake fra Cuba

Tidspunktet når jeg fikk MacBook Pro i hus så har jeg vært opptatt med å nyte herlige laptopen. Dette gikk 4 dager og jeg glemte alt annet og har derfor ikke oppdatert bloggen om herlige maskinen.

Plustelig ble jeg på reisefot til Cuba fra lørdag 29. Mars og fram til igår, 10. April. Det har vært 10 fantatiske dager i Cuba og har vært både på Havana, Cienfuegos, Trinidad og Valerado. Under oppholdet har det vært mye reise med buss og guide-tur rundt forskjellige steder. Personlig liker jeg best å reise på egenhånd, men dette var studietur med Ål folkehøyskole.

Nå som jeg er tilbake til Norge hjemme hos foreldre i Oslo, så blir jeg her til over helga for å takle døgnvillisme. Om det siste “døgnvillime” er riktig formulert. Tillegg ordne gjøre par ting før jeg drar tilbake til Ål.

Dette var bare til oppdateringer etter at jeg fikk min nye MacBook Pro. Skal sørge for å oppdatert reisebloggen min fra Cuba reisen og ikke minst laste opp bilder fra Cuba turen som jeg forøvrig har klart å skyte 1065 bilder. Blir litt jobb å plukke fram 200 beste bilder fra Cuba.

Tillegg har jeg skaffet meg “Mario Kart Wii” som forresten er kul spill selv om jeg ikke har spilt så mye enda. Også har jeg begynt å “Twitte” også for å se hvordan det fungerer. Så har vi middagsgjest ikveld og en liten bursdagsfest for en bekjent med sin familie på lørdag. Litt sosialt i hjemmefronten før jeg drar til de 5 siste ukene i Ål.