Komplett Sopranos serien i samlingen

I forrige uke fikk jeg nyhetsmail fra Playx.no om tilbud på mange DVD filmer og ikke minst serier. Vanligvis følger jeg ikke med på nyhetsmail som jeg får. Oftes pleier jeg å si opp eller deaktiverer nyhetsmailer på nettsider jeg har registert meg på, men Playx.no har jeg kun fått 2 nyhetsmailer hittil.

Denne gangen kikket jeg faktisk på nyhetsmailen med interesse og der så jeg at Playx.no hadde tilbud på alle Sopranos serien bortesett fra sesong 6 del 2 som solgte til normalpris. Det begynner å bli en god stund siden jeg satt og så på Sopranos serien på TV og etterhvert over til DVD. Foreldre mine har Sopranos serien fra 1 – 5 om jeg husker rett, men jeg fikk aldri sett lenger enn sesong 3 eller 4 fordi det var en feil plate i en av boksene. Hadde 2 like av plate 4 på en av disse sesongene så derfor stoppet det opp for Sopranos. Bestilte like godt Sopranos serien sesong 1 – 6 og inkludert del 2 av sesong 6 til totalt 1.470 kr + frakt. Dette ble bestilt tirdag 22. April og fikk 2 pakker på fredag 25. April. Deilig når posten kommer fort.

Under oppholdet på Ål fhs har jeg vært flink til å handle over på nettbutikk enn det jeg har gjort så lenge jeg har bodd i Oslo. En kjapt oversikt over det jeg har bestilt og fått tilstendt pr post. (Siste post øverst og første post nederst)

Legend of Zelda: Phantom Hourglass Collector’s Ed. Guidebook

I mellomtiden når jeg hadde innlegget i kladd så bestilte jeg Legend of Zelda: Phantom Hourglass Collector’s Edition Guidebook samtidig med Lost 3. Nok en gang bestilt gjennom Playx.no.

Lost 3

I mellomtiden når jeg hadde innlegget i kladd så bestilte jeg Lost 3 samtidig med Legend of Zelda: Phantom Hourglass Collector’s Edition Guidebook. Nok en gang bestilt gjennom Playx.no. Begynner jeg å bli avhengig av å shoppe?

Veske til Canon Powershot G9 (Canon SC-DC55A)

Bestilte dette umiddelbart når jeg kikket tilfeldig i Flickr etter at jeg kjøpte min Canon Powershot G9. Faktisk bestilte jeg dette 17. Januar og fikk ikke det før 28. April! Fikk forklart at leverandøren har slitet med å få levert ut nok til forhandlere. Bestilte gjennom Fotovideo.no.

DVD serie: Sopranos sesong 1 – 6

Som beskrevet i posten. Bestilte gjennom Playx.no.

Skolegenser til Ål fhs

Bestilte ikke det personlig, men for elever som ønsket seg skolegenser for å minnes for skoleåret. Siden jeg designet logoen så ble det nesten naturlig at jeg ordnet bestillingen. Bestilte gjennom University.no.

RAM brikker til MacBook Pro 17″

Når jeg fikk meg MacBook Pro 17″ så ønsket jeg å få maks ut av maskinvaren med RAM og bestilte 4 GB. Kingston 4 GB kit. Bestilte gjennom MPX.no.

MacBook Pro 17″

Tiden var moden for å bestille nytt laptop etter å ha hatt/lånt PowerBook av Hjelpemiddel Sentralen siden 2004. I Mars kom det ny MacBook Pro maskiner så jeg benyttet anledningen å kjøpe meg en nytt maskin som sikkelig bærebar arbeidshest. Bestilte gjennom Apple.com.

ADC Student Membership

Benyttet meg av rabatten man får fra ADC Student Membership slikt jeg fikk kjøpt MacBook Pro 17″ billigere. I pakken fulgte det med en Leopard installasjonsplate, utviklingspakke på DVD og en T-skjorte. Bestilte gjennom Apple.com.

Batteri til PowerBook 12″

Batteriet til min PowerBook 12″ begynte å bli dårligere og dårligere. Fikk knapt brukt batteriet i maks halvtime før det gikk tomt. Var på tide å kjøpe nytt batteri, men fant ut i etterkant at jeg faktisk har reklamasjon på orginalbatteriet. En ekstra batteri er en bonus for en slikt liten maskin som er tiltenkt som reisemaskin. Bestilte gjennom Fastmac.com.

Wii spill: Zack & Wiki

Lette etter dette spillet i de fleste forhandlere jeg visse som solgte Wii spill. Ingen forhandlere hadde spillet i hyllet så det eneste utvei var å kjøpe det over på nett. Det var her jeg for første gang registrerte meg hos Playx.no. og automatisk fikk nyhetsmail derfra. Bestilte gjennom Playx.no.

Blits til kamera: Canon Speedlite 430EX

Kjøpte dette til slutt etter å ha drøyet med å kjøpe ekstern blits til Canon 350D. Merket ofte at jeg hadde behov for mer lys i forskjellige anledninger når jeg fotograferte. Når jeg fikk penger for fotografier jeg solgte til Døves Tidsskrift så fikk jeg endelig bestilt en blits. Bestilte gjennom Fotovideo.no.

Jeg har nok bestilt noe flere, men kommer ikke på farten. Oppdaterer posten når jeg husker hva jeg har bestilt.