Musikk for kreativ arbeid og mars favoritter

headphones bw av Rachels random
'headphones bw' av Rachel's random

Spotify er en musikk tjeneste som jeg er blitt veldig glad i og har vært fast bruker av tjenesten. Det har bidratt til oppdragelse av nye artister/band og albumer som jeg ellers ikke ville oppdraget det i en platebutikk.

Jeg begynte med å lage spilleliste som jeg ville hørt på mens jeg jobber kreativt. Fikk inspirasjonen til å lage en slik spilleliste etter å ha lest Mia Holte sin innlegg “Musikk som skapt til å designe til!” og lyttet til spillelisten. Fant ut at spillelisten til Mia Holte ikke falt i smak hos meg og forkastet listen så begynte jeg å lage egen spilleliste. Sorry Mia, vi har ulike musikksmak!

Spillelisten består av varierende musikk fra hip-hop, trip-hop, electronica, jazz/soul og rock og få filmusikk. Fristende spilleliste? Sjekk ut spillelisten nå!

Lytt på Stians spilleliste på Spotify: Creative-mood.

Merket at det ikke var lett oppgave samle inn musikk til egen spilleliste på en kveld, men det har tatt sin tid å bygge det opp. Spillelisten bruker jeg fremdeles til kreativ arbeid, men jeg har følt behov for å høre på noe nytt og oppdrage nye artister og band.

Tok med konseptet videre med å lage en spilleliste for hver måned. I spillelisten, først ut med Mars, hvor jeg samler musikk med først og fremst nye artist(er)/band, sanger, remiks og alt som er nytt for meg som jeg liker. Også tok jeg med musikk jeg har hørt før og igjen har fått det i hjernen igjen.

Lytt på Stians favoritter på Spotify: @StianGiltvedt’s faves: march ’10.

Nå er April her og allerede har par sanger fått sin plass på spillelisten.

PS; Har fryktelig lyst å høre fra dere om hva dere synes om en av spillelistene eller begge.

Riktig god påske og kos dere med spillelistene!