Her bor jeg, altså i en hytte!

I 2 år fram til våren 2010 har jeg bodd i Sverige hvor jeg har både studert og jobbet. Har blitt komfortabelt med å bo for meg selv mens jeg studerte og jobbet. Etter å ha flyttet til Norge igjen håpet jeg å få meg jobb i løpet av sommeren.

Det viser seg å være litt vanskelig å få fast jobb etter å har vært på intervju gjennom våren, sommer og høsten. Har blitt slikt at jeg har frilanset i mellomtiden mens jeg søker jobb og det har blitt slikt at det har blitt mer av frilansoppdrag i det siste.

Som frilanser er jeg forsatt etableringsfasen og inntekten er noe som kommer og går, men ser ikke det akkurat som stabilt inntekt nok til å leie leilighet i første omgang. Så jeg bor teknisk sett “hjemme” hos foreldre, men ikke med foreldre.

Jeg har altså siden august bodd i en hytte midt i Oslo som foreldre mine eier. Det er feriehytte som familien min bruker som feriehytte om sommeren.

Jeg bor i hytta mideltidelig fram til jeg får meg fast jobb eller har mer stabil inntekt til å ha råd til leie av leilighet.

Det er en del som lurer på hvordan jeg takler kulden i hytten når det ikke er så vanlig at hytter er isolert. Siden kolonihage er ment som feriehytte om sommeren. Egentlig er det slik at det er pappa som har bygget hytta fra grunnen fra 1988–1990. Har også sørget for isolering og ikke minst; varmegulv!

Selvsagt blir det litt kjølig i perioder så jeg kler meg godt og har gassvarmer og eletrisk varmer for å unngå å fryse så mye.

Ellers har ikke hytta noe toalett og vannet er stengt for sesongen. Vann fyller jeg på i vannkanne fra felles toalett og dusj som ligger drøyt 1 minutt unna.

Jeg har ikke engang TV-kanaler inn i hytta og savner ikke det i det hele tatt. Koser meg mer enn nok med 20 Mbps bredbånd.

Jeg er ellers glad i besøk og det er bare å komme på besøk innom min koselige hytte.