Giltvedt.net blogg endelig lansert!

Nå har jeg endelig kommet med egen blogg side etter lang vente tid!

Det har vært slikt at jeg har lovet å komme med en egen webside og ikke minst kul adresse, men vente tiden ble stadig vekk lengre og lengre. Mye av grunnen skyldes at jeg ønsket å ha perfekt side som mulig og det ble ikke så lett når det skjer mye annet utenfor internettverden.

Jeg velger nå å gjøre bloggen min tilgjengelig klar selv om det ikke er helt ferdig, men jeg har troen på at jeg kan forsatt gjøre siden enda mye bedre dersom det er tilgjengelig for alle og at det kan motivere meg til å jobbe videre med det. Som du sikkert ser, så er det en del skjønnhetsfeil her og der, innhold som trenger å friske opp litt. Hvis du finner noe som jeg ikke har endret eller fått orden på, så setter jeg pris om du bruker kontaktskjema og forteller meg om det. Eller bruk gjerne kommentarfeltet.

Da ønsker jeg alle velkommen til min blogg side!

PS: Har gjort det mulig slikt at man kan få sin egen avatar synlig ved siden av kommentarer, men det krever at man har registrert sin avatar hos Gravatar.com som er gratis. Det du må sørge for er at man registrerer den e-mail adressen hos Gravatar og bruker samme adresse på min blogg.