Månedlige favoritter fra Spotify

For par måneder siden delte jeg et par Spotify spillelister hvor ene spillelisten som jeg høre på når jeg er i kreativ modus. Den andre listen med favoritter jeg kommer over i mars måned.

Lytt på favorittene fra mars: @StianGiltvedt’s faves: march ’10

Har siden da forsettet med å samlet på favoritter for hver måned, men har ikke vært flink med å dele det videre her på bloggen og deretter på Twitter og Facebook.

Lytt på favorittene fra mai: @StianGiltvedt’s faves: may ’10

Lytt på favorittene fra april: @StianGiltvedt’s faves: april ’10

Til å begynne med å lage favorittene for hver måned merket jeg at det krevde litt tid til å finne nytt musikk. Hadde en egen, lang, spilleliste med tilfeldige favoritter som jeg hadde fra før og det var til hjelp med å lage favoritter for mars.

Etterhvert ble det mer og mer utfordrende å finne nytt musikk å legge til, men heldigvis ved nær månedskift lanserte Spotify nytt versjon med sosiale funksjoner. Med nyeste Spotify kunne man koble til Facebook og få tilgang til andres, blant mine kontakter på Facebook, Spotify profiler og spillelister. Det ga meg tilgang til mange og varierte spillelister og var stor til hjelp å finne nye musikk. Ikke minst bli bedre kjent med venner når det kommer til musikksmak.